Work-life uit balans? Bel frank

Work-Life balance Training

82% Van de mensen die ik train komt eindelijk aan eigen werk toe

Ken je die collega die werk ziet liggen, het oppakt en niet meer aan zijn/haar eigen werk toekomt? De frustratie die dan ontstaat is vaak het begin van een glijdende schaal naar beneden … 

Het gevoel tekort te schieten is misschien een gevoelige snaar voor jou. Daardoor zeg je niet snel nee als iemand je iets vraagt of opdraagt: je zegt eigenlijk altijd automatisch ja. Je oude gevoel van falen wordt opgerakeld doordat het je niet lukt de hoeveelheid werk af te krijgen. Maar je voelt je geremd om gewoon tegen je leidinggevende te zeggen dat je het niet aankunt. Want zeggen dat iets niet lukt dat mag je niet van jezelf … dat is in jouw beleving immers hetzelfde als falen. 

Met de Work-Life balance training werken we aan het verhogen van je mentale veerkracht, je prestatievermogen en stress te reguleren, in zowel werk- als privésituaties. En je werkt aan je eigen duurzame inzetbaarheid.

Voor wie

Voor hele teams of individuele medewerkers

Problemen uit de praktijk:

Hoe kun je je werk en dag zo indelen dat je je prioriteiten af krijgt en voldoende energie overhoudt voor de avond? Hoe geef je richting aan je werkweek? Hoe hou je voldoende ruimte in je hoofd voor het maken van plannen? En hoe doe je dit (thuis) in deze crisis?

Hoe verloopt het traject?

Het traject begint met een uitgebreide intake. Hiermee kan ik je situatie en wensen goed in kaart brengen. Op basis hiervan maak ik een plan dat bij jouw wensen én die van de organisatie past. Waarbij ik de focus op langdurige oplossingen leg. Geen quick fix.

Dit plan zal worden toegepast tijdens de wekelijkse trainingssessies. De training bestaat vooral uit 1-op-1 sessies, maar kan ook plaats vinden in groepsverband. Aan het eind van het afgesproken traject volgt een nabespreking.

Work-Life balance training

Resultaten van mijn training

De resultaten betreffen verschillende studies met in totaal meer dan 11.500 mensen die gedurende 6 tot 9 weken geoefend hebben met technieken en apparatuur van HeartMath.

Wat bedrijven zeggen

“Frank is een geweldige coach”

“Wat me zeer aanspreekt, is je nuchtere, pragmatische aanpak. Je staat met 2 benen op de grond en de zaken die je aanreikt zetten je echt aan het denken. Je weet in een heel korte tijd door te dringen tot de kern en dat spreekt mij erg aan! Bedankt voor het inzicht.”

H. Hombrink Head of infrastructure services, Fujitsu

5/5

“Ik houd nu dagelijks tijd over”

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

F. Tammes Salesmanager , IT Performance Group

5/5

“Logische, humoristische en inspirerende trainingen”

“Al meer dan 11 jaar schakel ik Frank in. Frank leert je te begrijpen. Frank beheerst de communicatiekunst: dat al jouw handelen, denken en doen verband heeft met daadkracht en eigen verantwoordelijkheid. Kenniskliko Frank weet als geen ander de organisatie-ontwikkeling te vertalen naar logische, humoristische en inspirerende trainingen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, is zijn motto!”

Annet van Bemmel Hoofd P&O Gom Schoonhouden

5/5

Work-Life balance training

" De enige financiering ooit die zichzelf terugverdient "

Ik werk niet met methodes en uit boeken. Een training is geen to-do lijstje. Mijn aanpak is altijd op maat. Samen zorgen wij er voor dat jouw team beter zal presteren. Ik ga voor een langdurige aanpak, en niet voor een quick fix. Ik heb geen vaste aanpak, maar coach naar behoefte van jouw medewerkers.

Ik beloof je geen standaard modules

Greep uit mijn 400+ klanten

Ik heb meer dan 400 MKB bedrijven mogen trainen op verschillende vlakken.
Je krijgt via mij dus een kijkje in de keuken van 400 andere MKB-bedrijven en hoe zij hun problemen hebben opgelost.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?
Plan een sparsessie in!

Wil jij ook een veerkrachtig, enthousiast en efficiënt team?

De afgelopen jaren heb ik talloze bedrijven geholpen om de productiviteit van de medewerkers te verhogen. Ik doe geen quick fix maar zorg voor een langdurige oplossing. Ieder bedrijf is anders en ik pas mijn aanpak hierop aan. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en géén standaard training.

Contact

🏖️  Kantoor aan het Bloemendaalse strand.

🏢    Maar bij jou op kantoor kan natuurlijk ook!

📞  023 – 526 94 48

LinkedIn profiel

E. Geuzebroek Dga, TTL Geuzebroek Haarlem.

“Frank heeft bij ons bedrijf een coachingstraject met het managementteam gedaan. De doelstelling was goed opgeleide teamleden die elkaar steunen en die rust en zekerheid vinden in hun functie. Na een gedegen assessment van mijn team heeft Frank een op maat gemaakt product geleverd. Mijn mensen passen het geleerde van hem nog dagelijks toe in de praktijk. Ook heb ik hen zien groeien in hun functie en op persoonlijk vlak. Op de vraag wat zij van zijn input en wijsheden vonden, antwoordden zij: ‘Het was het grootste en misschien wel mooiste cadeau uit mijn leven”.

Veelgestelde vragen

Sparren is gratis, of je nou later door wilt gaan of niet.
Ik geef je graag advies over een gezonde work-life balance binnen je organisatie. Dit heb ik al gedaan bij 400+ andere MKB bedrijven. Je krijgt dus ook gratis advies over hoe zij het hebben aangepakt.

Ja, deze methode heet HeartMath. Met deze methode zal er een sensor gebruikt worden. Deze sensor is gekoppeld aan een laptop of jouw smartphone. Via de sensor kan jij precies zien wanneer je gestresst bent en wat dat veroorzaakte. Deze methode is wetenschappelijk bewezen.
Lees hier meer over HeartMath

Van tevoren maak ik een inschatting hoeveel uur er nodig zal zijn om de situatie op te lossen. Ik werk met een flexibele strippenkaart.

Dit verschilt. Ik coach hele teams, maar ook individuele werknemers. Ik geef teamtrainingen tot 12 personen. Tijdens deze teamtrainingen coach ik individueel opererende professionals naar een efficiënt werkend team.

Wil jij ook een veerkrachtig, enthousiast en efficiënt team?

De afgelopen jaren heb ik talloze bedrijven geholpen om de productiviteit van de medewerkers te verhogen. Ik doe geen quick fix maar zorg voor een langdurige oplossing. Ieder bedrijf is anders en ik pas mijn aanpak hierop aan. Hierdoor krijg je een persoonlijke aanpak en géén standaard training.

Over mij als coach

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

5/5

Boek een sparringsessie