Work-life uit balans? Bel frank

De Brain Index

Nieuw bij frank traint

Te weinig focus?

Loop je al een tijd rond met te weinig focus, motivatie, energie, concentratie en doorzettingsvermogen? Heb je al een aantal dingen geprobeerd maar zonder langdurig resultaat?
Dan kan ik je de Brain Index online assessment van harte aanbevelen. Het is één van de weinige assessments die zowel inzicht in de werking van je brein, je gedrag, als in je fysiek functioneren geeft. Kortom, een waardevolle tool om beter te kunnen presteren en herstellen.

01

Geen psychologie zonder biologie

Je krijgt direct een helder beeld van je unieke neurotransmitters ‘DNA’ én hoe ze op dit moment functioneren.

02

Herstel protocol

Aan de hand van de uitkomst van het online assessment krijg je op maat advies op de volgende vlakken: voeding, beweging, stress modulatie, slaap en rust, passend gedrag en gerichte suppletie. Zo kun je rechtstreeks invloed uitoefenen op jouw belangrijkste neurotransmitters.

03

03

Verbeteren van neuro(bio)chemie = verbeteren van kwaliteit van leven

Deze bepaling volgens Dr. Braverman is gebaseerd op ervaringen en ontwikkelingen van de laatste 50 jaar en kennis uit observatie en experimenten die wereldwijd gepubliceerd zijn, en ook gereviewed door vooraanstaande neurowetenschappers, en bevestigd in klinische settings.

04

Aan de slag met je neuroprofiel.

Met je neuroprofiel weet je hoe je in elkaar steekt. Maar wat belangrijker is, je weet welke kant je op moet sturen. Geen random inspanning meer, nee je weet wat voor jou werkt. Veel programma’s leiden tot teleurstelling om dat de discipline om iets vol te houden steeds meer energie vreet. De inspanning weegt niet meer op tegen het resultaat. Met het neuroprofiel wordt dat gegarandeerd anders. Het op jou afgestelde programma geeft op korte termijn al een beloning. En dan is het makkelijker vol te houden. Het blijft leuk!

05

Nieuwsgierig geworden?

Meld je aan en je ontvangt per omgaande de online vragenlijsten. Binnen een week kun je er mee aan de slag. Uiteraard begeleid ik je er bij. Jouw investering: € 375,- excl btw. 

Wat krijg je?

Over mij als coach

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

5/5

Meld je aan voor de Brain Index