Work-life uit balans? Bel frank

Naar buiten

Een gezonde balans te creëren tussen werk en privé

Krijg weer grip op je werkweek. Structuur, efficiëntie en focus verkrijgen door een ideale dagindeling te creëren met behulp van de nieuwste timemanagement technieken. Hiermee een werkbare gezonde work-life balance ontwerpen.

Shakespeare zei “All the world’s a stage”.

“Als je schaarste aan tijd ervaart, dan ervaar je waarschijnlijk ook schaarste op andere vlakken in je leven. Schaarste aan geld, liefde, eigenwaarde, energie? Die schaarste ‘conditie’ los je niet op met wat e-mail tips en een slim to-dolijstje.”
Frank Bijl

 Je dagelijkse routines optimaliseren die jou energie geven.

 Een start-up en de shut-down routine ontwikkelen van je werkdag.

Je werkzaamheden waar je voor betaald wordt slim plannen.

Het resultaat hiervan is: je hebt je ideale week ontworpen. Jóuw week met jouw specifieke taken die bij je functie(s) horen, efficiënt verdeeld over je werkweek.

Ik bied je een methode aan die rekening houdt met de weerbarstige dagelijkse praktijk. Je gaat de boel efficiënter aanpakken en niet alleen maar harder werken. Door je agenda, takenlijst en mailbox slimmer in te zetten krijg je weer grip op je werkweek. En we houden rekening met die onverwachte zaken die hoe dan ook komen.

Dit plan zal worden toegepast tijdens de wekelijke coachingsessies. De coaching bestaat vooral uit 1-op-1 sessies, maar kan ook plaats vinden in groepsverband. Aan het einde van het afgesproken traject volgt een nabespreking.

Aanpak

Grip op je werkweek. Structuur, efficiency en focus verkrijgen door een ideale dagindeling te creëren met behulp van de nieuwste timemanagement technieken. Hiermee een werkbare gezonde work-lifebalance ontwerpen.