Work-life uit balans? Bel frank

De Brain Index. Functionele screening

Neurotransmitters, de taal van je lichaam.

Misschien herken je jezelf of een collega hierin. Je stelt die prospect bellen steeds maar uit. Je mailt hem liever. Een bestaande klant bellen met een commerciële boodschap, daar heb je weerstand tegen. Je hebt moeite om op iemand af te stappen en je voor te stellen, terwijl dat wel belangrijk is voor je werk. Netwerken is niet je ding. Terwijl je werk het wel (af en toe) van je vraagt.

Samen met jou maak ik een plan van aanpak wat rekening houdt met de mate van introversie. De coaching bestaat vooral uit 1-op-1 sessies, maar kan ook plaats vinden in groepsverband. Aan het einde van het afgesproken traject volgt een nabespreking.

Je medewerker mag meer commercieel gaan opereren naar klanten maar is in zijn doen en laten meer introvert. 

Hoe pak je dat nu aan? De salestalenten van morgen zijn mensen die goed kunnen luisteren en minder de behoefte hebben om te praten. Mensen die meer introvert zijn hebben vaak het idee dat je veel moet praten en overtuigen om iets te verkopen aan iemand. Dat je meer interessant moet zijn dan geïnteresseerd. Wat een verademing is het als ze tijdens de individuele training ervaren dat in het vak van verkoop juist het tegenovergestelde waar is.

Sales gaat om begrijpen en begrepen worden. Veel praten geeft hier weinig ruimte aan. Wie zou bij u in uw bedrijf dat het beste kunnen? De extraverte persoon of de introverte persoon?

Geconcentreerd luisteren tijdens een gesprek

Introverte personen zijn oprecht geïnteresseerd in wat anderen te zeggen hebben en zijn daarom meer geconcentreerd op het gesprek. Ze horen je niet alleen aan, ze stellen vragen, kijken je aan en denken na over hun reactie. Ze praten minder dan ze luisteren, dit zorgt er ook voor dat dit hele prettige gesprekspartners zijn.

Inhoud van de training

Wat bedrijven zeggen

“Frank is een geweldige coach”

“Wat me zeer aanspreekt, is je nuchtere, pragmatische aanpak. Je staat met 2 benen op de grond en de zaken die je aanreikt zetten je echt aan het denken. Je weet in een heel korte tijd door te dringen tot de kern en dat spreekt mij erg aan! Bedankt voor het inzicht.”

H. Hombrink Head of infrastructure services, Fujitsu

5/5

“Ik houd nu dagelijks tijd over”

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

F. Tammes Salesmanager , IT Performance Group

5/5

“Logische, humoristische en inspirerende trainingen”

“Al meer dan 11 jaar schakel ik Frank in. Frank leert je te begrijpen. Frank beheerst de communicatiekunst: dat al jouw handelen, denken en doen verband heeft met daadkracht en eigen verantwoordelijkheid. Kenniskliko Frank weet als geen ander de organisatie-ontwikkeling te vertalen naar logische, humoristische en inspirerende trainingen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, is zijn motto!”

Annet van Bemmel Hoofd P&O Gom Schoonhouden

5/5

Greep uit mijn 400+ klanten

Ik heb meer dan 400 MKB bedrijven mogen trainen op verschillende vlakken.
Je krijgt via mij dus een kijkje in de keuken van 400 andere MKB-bedrijven en hoe zij hun problemen hebben opgelost.

Activeer het talent van jouw medewerkers!

Sales training

De intake en het eerste interview zijn gratis.

Contact

🏖️  Kantoor aan het bloemendaalse strand.

🏢    Maar bij jou op kantoor kan natuurlijk ook!

📞  023 – 526 94 48

Linkedin profiel

Veelgestelde vragen

De intake en eerste interview zijn gratis. Ook wanneer jij niet door wil gaan.

Ja, deze methode heet HeartMath. Met deze methode zal er een sensor gebruikt worden. Deze sensor is gekoppeld aan een laptop of jouw smartphone. Via de sensor kan jij precies zien wanneer je gestresst bent en wat dat veroorzaakte. Deze methode is wetenschappelijk bewezen.
Lees hier meer over Heartmath

Van tevoren maak ik een inschatting hoeveel uur er nodig zal zijn om de problematiek op te lossen. Ik werk met een flexibele strippenkaart.

Dit verschilt. Ik coach hele teams, maar ook individuele werknemers. Ik geef teamtrainingen tot 12 personen. Tijdens deze teamtrainingen coach ik individueel opererende professionals naar een efficiënt werkend team.

Over mij als coach

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

5/5

Boek een sparringsessie