Work-life uit balans? Bel frank

Heartmath coaching

HeartMath is een krachtige wetenschappelijke en evidence-based methode voor stressreductie, prestatieverhoging, bewustwording en persoonlijke groei.

Naast de geprotocolleerde stappen van HeartMath pakken wij ook zaken aan in jouw leven die zorgen voor stress (triggers). Dat kan bijvoorbeeld zijn je communicatieve vaardigheden, privé situatie of een minder prettige collega.

Voor wie

Verhaal van Niek

Niek (alias) zit al een tijd thuis met vage klachten. Niek is al langs de huisarts gegaan en samen proberen zij een aantal dingen uit. Niek heeft te horen gekregen dat het waarschijnlijk spanningen zijn. Niek wil zo snel mogelijk terug naar normaal functioneren. Hij twijfelt nu over zijn lichaam en aan zichzelf. “Wat heb ik dan”? “Wat kan ik nu doen” vraagt hij zich de hele dag af? Het maakt hem onzeker. “Pillen”? Niek staat niet direct te springen om medicijnen te gaan slikken. Maar wat dan? Hij voelt echt die spanning in zijn lijf. De omgeving komt met tips en apps die zouden kunnen helpen. Maar dat verwarde hem nog meer.

Maar, wat is er met Niek aan de hand? En hoe kun je hem nu helpen?

Voordelen van geprotocolleerde stressaanpak

Verminder je stress

Verbeter je slaap

Verhoog je energie

Belanceer je emoties

Verbeter je focus

Neem betere beslissingen

Biofeedback als kickstart voor meer zelfsturing!

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, met biofeedback op je hartritme kun je jezelf een extra impuls geven. Als je stress- en emotieregulatie tastbaar maakt, zul je ontdekken dat je zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn toenemen.

Tijdens de sessies gebruik je de Inner Balance Trainer. Je traint zo op een zichtbare manier de innerlijke reset die ervoor zorgt dat je stress neutraliseert en dat je een innerlijke staat van balans en focus ervaart.

Met behulp van de Inner Balance Trainer leer je:

1. hoe een hogere en een lagere hartcoherentie te voelen in je lichaam

2. hoe je scores verbeteren terwijl je de hartcoherentie technieken oefent

3. je hartcoherentie te activeren en vast te houden.

Als je tijd neemt om een paar minuten te oefenen, blijft de verhoogde hartcoherentie ook rest van de dag nog zijn werk doen tijdens andere activiteiten. Als je regelmatig oefent wordt een hogere hartcoherentie steeds meer je natuurlijke staat en zorg je duurzaam voor meer vitaliteit.

Experience the shift

Wat gaan we doen

Wie

Iedereen die last heeft van uitstelgedrag, niet helder kunnen denken, vergeetachtigheid, angst, pessimisme, slaaptekort, een kort lontje, pijn in nek of schouders of zelfs stress door multitasking.

Wat

7 sessies (Twaalf uur begeleiding door mij (gecertificeerde HeartMath coach)

Het zijn 7 sessies uit het werkboek en een actieplan om de oefeningen te borgen. Iedere week 1 (online) sessie wanneer het jouw collega schikt.

De Inner Balance™ Trainer (Bluetooth sensor)

Toegang tot 10 instructiefilms van Heartmath.

Deze instructiefilms bekijken we samen.

Waar

Het wordt bij diegene op kantoor of thuis gegeven. Ik heb ook een compleet onlineprogramma ontwikkeld waar ik al 3 jaar mee werk.

Voorbereiding en intake

Voordat we starten neem je de online gevalideerde stresstest af. (Deze meet: stress en een aantal aspecten van stress, te weten psychisch welbevinden, sociaal welbevinden, gezondheid, coping, timemanagement, cognitie, emotie, gedrag en fysiek welbevinden).

Bij de intake bespreken we de uitkomst van de stresstest en doen we, aan de computer, nog 2 verschillende metingen. Ook die resultaten bespreken we.

Resultaten in slechts 6 tot 9 weken

Verbetering van het vermogen om te focussen
24%
Verbetering van de slaap
30%
Verbetering van de rust
38%
Vermindering angst
46%
Vermindering vermoeidheid
48%
Vermindering depressiviteit
56%

*De resultaten betreffen verschillende studies met totaal meer dan 11.500 mensen die gedurende 6 tot 9 weken geoefend hebben met de technieken en apparatuur van Heartmath.

Bedrijven die u voor gingen

Bedrijven die u voor gingen

Klaar voor HearthMath

Ga nu van start!

HeartMath coaching

Stressmanagement | Vergroten van veerkracht | Grip op stress

€ 1.475, - excl. btw.

Wat je krijgt

Meer veerkracht

minder stress

Ontdek de kracht van de hartcoherentie
Ook jij kunt jezelf in balans brengen

Veelgestelde vragen

Het Livvit pakket van Zilveren Kruis vergoed 50% van de kosten van de sessies. Ik kan dat voor je aanvragen. 

Jazeker, en ik school mij een aantal keer per jaar bij op dit gebied.

Mensen kiezen voor Heartmath voor de wetenschappelijke onderbouwing en direct resultaat kunnen ervaren en zien. Met mindfullness kun je ook prachtige resultaten bereiken. Dit is vaak een persoonlijke keuze. Niet iedereen staat open voor mindfullness.

Ook hiermee kun je wat verlichting ervaren. Maar dit is meer een Quick Fix.

Met yoga en meditatie kun je jezelf leren ontspannen. De coherente staat (brein en lijf in balans, ontspannen én scherp) behaal je niet makkelijk met yoga of meditatie.

Ervaringen met HearthMath

Kortom deze cursus heeft mijn leven meer inhoud gegeven

De training HeartMath Peak Performance heeft mij inzicht gegeven veel meer op gevoel te handelen dan op ratio. De technieken die hierbij worden gebruikt zijn simpel en direct in de praktijk toepasbaar. Door het gebruik van deze technieken ben ik effectiever in mijn day to day business. Maar ook prive heb ik erg veel profijt van deze cursus. Kortom deze cursus heeft mijn leven meer inhoud gegeven”

Arnout van der Rest, Partner Transfer Pricing, PriceWaterhouseCoopers Belastingadviseurs N.V.

Rust en passie terug vinden in je werk

Drukte, stress en daardoor te weinig tijd is de dagelijkse praktijk voor zorgverleners. De HeartMath methode helpt je om rust en passie terug te brengen in je werk. Simpel, effectief en oplossingsgericht.”

Prof. Dr. Jaap van den Heuvel,
Voorzitter Raad van Bestuur, Rode Kruis ziekenhuis, Beverwijk.

Uniek stressreductie system

“HeartMath is een uniek stressreductie system dat ongewoon effectief is in het terugdringen van angst en zorg en het verbeteren van prestatie. In tegenstelling tot veel andere producten en diensten die soortgelijke claims leggen, heeft het een solide wetenschappelijke basis en het is getest in een verscheidenheid aan situaties die duidelijk deze resultaten hebben aangetoond”

Paul J. Rosch, M.D., F.A.C.P., President of the American Institute of Stress and Clinical Professor of Medicine and Psychiatry

Nieuwsgierig geworden?

De intake en stresstesten zijn gratis.

Contact

🏖️  Kantoor aan het Bloemendaalse strand.

🏢    Maar bij jou op kantoor kan natuurlijk ook!

📞  023 – 526 94 48

LinkedIn profiel

Over mij als coach

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

5/5

Boek een HeartMath sessie

Over mij als coach

“Na 1 gezamenlijke en 2 zeer interessante 1-op-1-sessies met Frank kan/mag ik wel zeggen dat ik als persoon stappen heb gemaakt. Ik plan nu zelf in plaats van dat ik gepland word en houd dagelijks tijd over. Ik noem het zelf niet de clean desk, maar de clean head policy!”

5/5

Boek een sparringsessie